Genk Kobra – Ndomblong

Artist: Genk Kobra
Album : Jahanam 2
Tahun : 2004

[INTRO]
D
D
Em C G

D
Thil alah konthal kanthil
Jowal jawil tangane nggrathil
D
Lit alah dulat dulit
omongane nylekit watake medit

Em
Wel diuwel uwel
———C————–A
Awak pegel dikirine cuthel

D
Rik dilirak lirik
Arep kenal kok ndadak nglirik
D
Man dieman eman
sing dilirik ra perasaan

Em
Yel diuyel uyel
———C————–A
Roso keri le ngguyu ngekel

D
Blanggengtak cilubagong
———–Em————-A
Mangan rujak ngelek dondong
———————————D
Ee…Bareng cedhak lha kok malah ndomblong

Blanggengtak cilubagong
Mangan rujak ngelek dondong
Ee…Bareng cedhak lha kok malah ndomblong

[SOLO]
Bm Em G Em

Bm
Ak lak wis kondho yen aku pancen tresno
Em
Tresno marang kowe neng kowe leda lede
C
Seprono seprene orak ono jawabe
A
Piye???