Lirik Lagu Darso – Wangsit Siliwangi

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso – Wangsit SiliwangiKiwari geus gumelarPutra Pajajaran anyarWawangina sumebarSajagad raya kawentarAmpuh simpuh tur sabarKasatriaan wiwitanNyukcruk galur cacandranSiliwangi keur pananggeuhan KapahlawananJuru bakti perjuanganLambang kajayaanTeguh kana perjuangan Baheula kacapanganDina…

Read more »

Lirik Lagu Darso – Saha Nu Lepat

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso – Saha Nu LepatSaha nu lepat, mun diri katalanjuranDa bongan keur salira bet sarimbag jeng manehnaSaha nu lepat, mun heureuy kaleuleuwihida bongan keur salira bet sasorot…

Read more »

Lirik Lagu Darso – Midang Bingah

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso – Midang BingahGalindeng TresnaNu Kedal Taun KamariKiwari Bukti….Meungkeut Geugeut Jatukrami Asri Malati Nu BodasNgaruntuy EndahNgiring GeuraKanu Nuju Midang Bingah Ilang KarempanDatang HareupanKembang OtelWaktos ApelNgabuah Janten PangantenPileuleuyan…..

Read more »

Lirik Lagu Darso – Naon Lepatna

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso – Naon LepatnaNaon leupatna, naon dosanamun diri katarik geter simpatikabandang kamelang Naon leupatna, naon dosanamun rasa rumasa nyimpaykeun tresnamikaasih ka dirina kapan cinta kedah anteb jeng…

Read more »

Lirik Lagu Darso – Mega Sutra Pantai Carita

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso – Mega Sutra Pantai CaritaMega sutra di langit pantai caritaBodas nyacas dipulas endahna rasaSaksi asih dina munggaran caritaWaktu urang nepungkeun geuteurna cinta Dina dada aya rasaDina…

Read more »

Lirik Lagu Darso – Maripi

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso – MaripiGunung tampa tuTugan,Gunung Galunggung Kapung…kurGunung Su..medang kaTun..jahTalaga sok gawayah, ramencik, tengah LeuweungLakung sungkun sumoreang ngan teu diteangTarima… lagawayahna ‘rah ngencikDi te…ngah leuweung *)Engklak-engklakan, Maripi lucu…

Read more »

Lirik Lagu Darso – Maribaya

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso – MaribayaDi Maribaya manehna kungsi nyaritaCenah asih ngarandaka jeung deudeuhnaNajan angin nu lirih leuir datangnaArek langgeng manehna neundeun cintanaDi Maribaya manehna serah teuteupanNyukcruk nyuuh pasrah renghap…

Read more »

Lirik Lagu Darso – Layung Beurueum

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso – Layung Beurueumlayung beurueum luhur gunungmukakeun rasa tunggara layung beureum narembongankana na ge ngarangranganpanutan nu ku si nyareunganayeuna tinggal lamunan kiwari tinggal waasnagupahan pahitna rasakabagjaan ku…

Read more »

Lirik Lagu Darso – Dulang Kuring

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso – Dulang KuringHanjakal-hanjakal pisanNalak tilu pamajikanBeak dengkak adug-aduganKuring hayang balikan deui Dulang kuring teu bisa sareAjol-ajolan hayang mependeRek dikawin beut harareseKudu kaselang ku batur Ngajerit maratan…

Read more »

Chord Gitar Darso – Kahayang Keukeuh

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso – Kahayang Keukeuh [INTRO] Am-Bm-E  [2X] Am-G-E-C  [2X] Dm-Am-Dm-E-F-G-Am   Am Mimitina iseng           G               …

Read more »