Chord Gitar dan Lirik Mega Mendung – Darso

Em
Mega mendung di langit ngagulung
Am Em
Kawasna mah moal lila hujan turun
Em
Dak dumedak mega teh majuna ngidul
C Em
Ngalayang kawas nu pundung

Am
Nya harita nyambung rasa eujeung rasa
Em
Hate nyantel jeung hate manehna
C
Dina rindang aya duriat ngagurat
C Em
Sono bogoh moal