Lirik Lagu Darso – Wangsit Siliwangi

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso – Wangsit SiliwangiKiwari geus gumelarPutra Pajajaran anyarWawangina sumebarSajagad raya kawentarAmpuh simpuh tur sabarKasatriaan wiwitanNyukcruk galur cacandranSiliwangi keur pananggeuhan KapahlawananJuru bakti perjuanganLambang kajayaanTeguh kana perjuangan Baheula kacapanganDina jaman Galuh PakuanNu kamashur PajajaranTempat payung kaadilanAyeuna dikondanganNumpes nu mawa paesanSiliwangi ginanjarSeungit nyambuang ka mashur Wangsit pituturNepungkeun asma nu luhurWawanenna kaukur Numpes ka jalan takabur

Lirik Lagu Darso – Saha Nu Lepat

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso – Saha Nu LepatSaha nu lepat, mun diri katalanjuranDa bongan keur salira bet sarimbag jeng manehnaSaha nu lepat, mun heureuy kaleuleuwihida bongan keur salira bet sasorot jeng bihari hanjakal tepang teh kapandeuriandina wanci ges reup2anmun maksa kudu dipentatangtu gede mamalana Mana nu lepat, ti mangsa paduduaanDa hate pernah kagiwat, ku salira … Read more

Lirik Lagu Darso – Midang Bingah

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso – Midang BingahGalindeng TresnaNu Kedal Taun KamariKiwari Bukti….Meungkeut Geugeut Jatukrami Asri Malati Nu BodasNgaruntuy EndahNgiring GeuraKanu Nuju Midang Bingah Ilang KarempanDatang HareupanKembang OtelWaktos ApelNgabuah Janten PangantenPileuleuyan.. Lalagasan PileuleuyanDinten Ieu Anjeuna Rek Beber Layar… Cingcin Asih di Rema KiwaMinda Tempat Ka KatuhuDangding Asih Kawit LelewaPada Jangji Rek Satuhu… Cingcin Asih Dina JarijiNyelap … Read more

Lirik Lagu Darso – Naon Lepatna

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso – Naon LepatnaNaon leupatna, naon dosanamun diri katarik geter simpatikabandang kamelang Naon leupatna, naon dosanamun rasa rumasa nyimpaykeun tresnamikaasih ka dirina kapan cinta kedah anteb jeng asihnakapan asih kedah tingtrim sumandingnasedeng rasa rumasa ….demi kasatiaan Langkung pageuh pamadegan

Lirik Lagu Darso – Mega Sutra Pantai Carita

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso – Mega Sutra Pantai CaritaMega sutra di langit pantai caritaBodas nyacas dipulas endahna rasaSaksi asih dina munggaran caritaWaktu urang nepungkeun geuteurna cinta Dina dada aya rasaDina rasa aya bagjaNgagalura ibarat ombak sagaraDi sisi basisirLaut pantai caritaNya didinya urang teh wakca balaka Mega sutra di langit pantai caritaBodas nyacas dipulas katineung rasaSaksi … Read more

Lirik Lagu Darso – Maripi

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso – MaripiGunung tampa tuTugan,Gunung Galunggung Kapung…kurGunung Su..medang kaTun..jahTalaga sok gawayah, ramencik, tengah LeuweungLakung sungkun sumoreang ngan teu diteangTarima… lagawayahna ‘rah ngencikDi te…ngah leuweung *)Engklak-engklakan, Maripi lucu pisanBarudak urang ngariung di buruanEngklak-engklakan, Maripi lucu pisanBarudak urang ngariung di buruanBurudul sina ti kidul, Gotongan parabot degungTatak kendang kulit maungKirang rawat hore kurunyung …..*)Berebet … Read more

Lirik Lagu Darso – Maribaya

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso – MaribayaDi Maribaya manehna kungsi nyaritaCenah asih ngarandaka jeung deudeuhnaNajan angin nu lirih leuir datangnaArek langgeng manehna neundeun cintanaDi Maribaya manehna serah teuteupanNyukcruk nyuuh pasrah renghap satekadanTaya daya nu wasa mungpang karepnaDa sok inggis manehna pegat geugeutna Mangka lisana cenah asih tingtrim diriNu saenyana puguh asih nyari panggihLana makalanganKuring leumpang dina … Read more

Lirik Lagu Darso – Layung Beurueum

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso – Layung Beurueumlayung beurueum luhur gunungmukakeun rasa tunggara layung beureum narembongankana na ge ngarangranganpanutan nu ku si nyareunganayeuna tinggal lamunan kiwari tinggal waasnagupahan pahitna rasakabagjaan ku sim ka sorangayeuna tinggal tunggara (cinta… cinta urangayeuna tinggal lamunan)duriat.. duriat urangayeuna ukur waasna (bagja… bagja urangayeuna tinggal impian)deudeuh.. deudeuh keur urang ayeuna tinggal kalangkang

Lirik Lagu Darso – Dulang Kuring

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso – Dulang KuringHanjakal-hanjakal pisanNalak tilu pamajikanBeak dengkak adug-aduganKuring hayang balikan deui Dulang kuring teu bisa sareAjol-ajolan hayang mependeRek dikawin beut harareseKudu kaselang ku batur Ngajerit maratan langitNyalahkeun polah soranganPuguh kieu ngumbar amarahAri hatemah da cinta banget Ngoceak maratan jagatKu teuwasa narimakeunnaKu teu rido bulan madunaKuring teu kiat ngabayangkeuna Rek maju gening … Read more

Chord Gitar Darso – Kahayang Keukeuh

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso – Kahayang Keukeuh [INTRO] Am-Bm-E  [2X] Am-G-E-C  [2X] Dm-Am-Dm-E-F-G-Am   Am Mimitina iseng           G                  Am Kureuseup ngaheureuyanna    Am Geugeut ka geulisna        G             Am Gereget kan bodina    Dm    … Read more